Gratis ampulkur – Knæk cancer

Tv 2 skriver på deres hjemmeside at hver tredje dansker rammes af cancer. En sygdom der hver dag koster 42 danskere livet. De skriver også at i dag lever ca. 258.000 danskere med en kræftdiagnose.

Som du nok ved, har jeg haft cancer meget tæt på og derfor tænker jeg det er nærliggende at holde flaget højt for det, vi står for!

I vores verden er der utrolig mange grunde til at man kan få cancer.

 1. En af de største grunde er syre. Vi lever i dag med en livsstil, hvor vi får mere syre (burger, cola, brød, medicin, stress mv) ind i kroppen end base. Syre giver ubalancer og sygdom i kroppen, ja, jeg ser det som en ballon, der langsom fyldes op og tilsidst springer den (sygdom).
 2. Din livsstil er derfor altafgørende for, om du lever et sundt liv med energi og vitalitet.
 3. Antioxidanter er utrolig vigtige, men desværre nogle vi ikke indtager nok af. Så grøntsager, bær og kosttilskud er vigtige!
 4. Vi ser også at uforløste følelser, vrede og blokeringer spiller ind, simpelthen fordi at det i sig selv er syre, jo mere sure og negative vi er, jo mere syrer vi til!
 5. Dernæst kan man jo kigge på din genetik, hvad ligger der og hvad kan komme i udspil, hvis vi ikke passer på os selv.
 6. Det sidste vi kan nævne er stress, jo mere vi stresser, jo mere syrer vi til. I vores verden er stress dog også en ubalance og tegn på, at kroppen for brug for hjælp, ofte via kosttilskud, laboratorietester og livsstilsjusteringer.

Så din livsstil, din tankevirksomhed og kropslige mangler i din krop spiller en store rolle for dit heldbred!

Friederich og jeg har valgt at hjælpe, hvor vi kan og på vores måde!

Derfor udlodder vi en 3. måneders speciel designet ampulkur (værdi 2875 kr.) til en der har haft kræft eller lige nu er kræftsyg.

Ampullerne vil hjælpe din krop med opbyggelse, som er noget din krop har brug for, for at formindske syre, til at heale op efter kemisk behandling og hjælpe med at skabe balance.

Vi tror på udrensning, opbyggelse og forebyggelse, og derfor ser vi at den eneste vej til balance, er at kigge på, hvad kroppen reelt har brug for!

Det første vi kan slå fast er, at din krop er biologisk lavet og derfor har brug for biologisk hjælp, nemlig hjælp den kan genkende og bruge.

Hvis du har lidt af cancer/har cancer, skal du forstå det var din krops måde at sige; “HEY, DER ER NOGET GALT, JEG HAR BRUG FOR HJÆLP!”. Det er jo sådan, at vi ikke bare bliver syge fra den ene dag til den anden, desværre lader vi ofte tingene stå til og glemmer at kommunikere med kroppen. Derfor er cancer eller anden form for sygdom også tegn på, at der skal gøres noget, justeres noget og der skal kigge indad også selvom sygdommen er fortid. Kroppen har stadig behov for gode byggematerialer! (det magiske ville være, hvis man stoppede op og justerede inden det gik galt!)

Kroppen laver celler dagligt gennem hele livet og har brug for gode byggematerialer i form af sund næring, vitaminer, mineraler, aminosyrer, olie osv. for at fungere optimalt. Når du ikke passer på kroppen, kommer den i overarbejde og skal derudover tager sig af stress niveau mv.

Vores råd til dig er:

Få en 3 måneders ampulkur!

Du eller dine nærmeste skal blot svare på følgende spørgsmål her i kommentar feltet eller under indlægget på vores facebook side 🙂

 • Hvorfor du skal have denne kur?
 • Hvad ønsker du hjælp til?
 • Hvad er din historie?
 • Din alder?

Vi vil trække lod om, hvem der er så heldig at få kuren (værdi 2875 kr.) lørdag d. 24. Oktober.

Vi glæder os til at have kontakt med dig!

Husk, hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til Friederich gratis i hver dag på + 45 27 20 77 23 🙂

Ønsker du at læse om min personlige historie, kan du gøre det her:

12074941_910341179050179_1902964584748381914_n

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Ingen kommentarer

 1. Natalie krüger den 21. oktober 2015 kl. 9:47 am

  Jeg er 27 og blev 6 maj opereret for brystkræft med spredning til lymferne. Harfået fjernet samtlige lymfer under armen, og hele mit venstre bryst. Går pt i strålebehandling.
  Jeg ønsker at vinde denne kur da økonomien ikke lige er til at insistere i det selv. Ydermere går jeg ind for det alternative, og ville elske at kunne være fortaler og “model” for en så “manglet” ting som en “oprydning/udrensnings kur”
  Når man står i sådan en situation er det præcis hvad man har brug for!
  En kur der er sammensat, så man ikke selv skal igennem den mega jungle det er at finde hoved og hale i det alternative 🙂
  Udover det, vil jeg mene det er ligeså vigtigt for krop og sjæl at gøre noget!
  Jeg har bla ændret mine motionsvaner betydeligt. Dertil kommer ingen alkolhol eller cigaretter. Koste. har nu i sig selv været ok fornuftig altid. Dog er der plads til forbedring.

  Jeg går med frygten for at det kommer tilbage.
  Jeg har 2 små børn, der ikke skal miste deres mor!
  Derfor vil jeg gøre ALT hvad jeg kan for at komme helskindet igennem og også være her om 30 år:)

  Håber i vil give mig chancen for at prøve dette. Ligeså for at kunne henvise til ligestillede. Jeg ved der er forespørgsel!

 2. Malene Klinksgaard den 21. oktober 2015 kl. 1:45 pm

  Er det mon her jeg skal skrive min motivation for at vinde ampulkur? Jeg hedder Malene Klinksgaard og er 44 år. Jeg fik konstateret brystkræft for 10 år siden da mine drenge var 0 og 4 år. Jeg har haft tilbagefald to gange og hver gang tror jeg, jeg skal forberede mine børn på at jeg skal dø. Jeg er opereret, rekonstrueret, fået stråler og har lige afsluttet 3. kemobehandling fordi trætheden nu går ud over min livskvalitet. Øv! Jeg ville ønske jeg havde energi til at leve et sundere liv. Bevæge mig og lave juice, men det blir ikke til noget… Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være den heldige til gratis ampul-kur. Hvorfor? Fordi jeg har brug for jeres hjælp, hjælp til at opbygge min krop lige nu og her så jeg fremover kan finde energi til at leve lidt sundere og allervigtigst for at finde energi til at lave sund mad til mine børn for at forebygge kræft hos dem. Lige nu er det svært bare at orke, at de skal have mad… ?

 3. Tina den 21. oktober 2015 kl. 9:27 pm

  Jeg er 36 år og fik for 2 år siden akut leukæmi (AML), jeg var på barsel med min 9 mdr gl søn, og har en datter på 5 år. Jeg var usigelig træt og havde hedeture om natten, men troede det kunne rettes med nogle mangler som D vitamin eller lign. 24 timer efter var jeg diagnostiseret og igang med kemo.
  Jeg kom igennem med 3 kemokure, da jeg fik svamp på lungerne og røg på intensiv turde de ikke give mere kemo, heldigvis viste min knoglemarv at der ikke var mere leukæmi at spore. Men det har været og er stadig en hård kamp at komme til hægterne og også frygten om tilbagefald. Jeg elsker livet, er nysgerrig på det og vil gerne have overskud og opleve, oplevelser er så vigtige efter min indespærring på sygehuset i så lang tid. Jeg mistede en masse nye bekendte til sygdommen, kemoen og infektionerne. Det var en barsk oplevelse.
  Jeg ønsker hjælp til at få energien tilbage, overskuddet, holde mig rask og ikke mindst få alt det kemo ud fra min krop. Støtte mine organer, og min hormonubalance.
  Og få slimet i mine lunger efter svampen væk.
  Jeg gør mit bedste på de gode dage og lave sunde juicer, tager kosttilskud dagligt, børster min krop med kobberbørste, drikker olier og tænker over hvad jeg putter i munden, men træthed og pligter og især økonomi gør det svært at vælge det hele til. Og mangler at prøve ampulkuren, som lyder spændende.
  Samtid med kæmper jeg også med mine børns ubalancer.

  Se min historie her; https://youtu.be/54eUi5gEtsk

 4. Åse Jørgensen den 22. oktober 2015 kl. 8:31 pm

  Hej, jeg er 51 år og fik i år 2007 konstateret modermærke kræft (malign melanom) Jeg fik fjernet dette modermærke kirurgisk og det lykkedes at få det hele fjernet. Jeg lever med frygten for at det kan komme igen, da mit liv bestemt ikke er nemt om end jeg påskønner at være i live. Jeg er alene mor og har 2 børn, hvor den ene har autisme og en sinds lidelse. Jeg er meget tit ked af det og frustreret over min datter har fået det så dårligt og en kommune som ikke vil bevilge den hjælp, som min datter har brug for. Jeg er selv alternativ behandler, og hjælper mange mennesker, men har selv ikke råd til sådan en ampul kur. Jeg prøver at leve sundt men det går ofte helt galt med trang til søde sager, træthed og så får jeg ikke motioneret nok. Jeg håber at blive rigtig gammel så jeg kan være der for min datter, som kun har familie og pædagoger ingen evne til at knytte venskaber. I øjeblikket kører jeg ankesag for hende. Jeg har brug for denne kur, da jeg har brug for jeres hjælp og vejledning,. Min far døde tidligt af kræft og jeg får ikke ret meget støtte af nogen art. Jeg vil rigtig gerne et bedre liv.

 5. curra · me den 28. oktober 2015 kl. 9:31 am

  I kan se vinderen her: https://www.currame.com/currameold/og-vinderen-er/
  Tak fordi i var med 🙂

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ