Føler du dig usund?

Hvad er sundhed for dig?

Hvor tit tænker du over din sundhed? Har du tit tanker på hvordan du kan forbedre dit helbred? Er det overhovedet noget der interesseret dig?

For har vi overhovedet ‘råd’ til ikke at tænke over vores sundhed? 
De fleste mennesker har en pårørende som lider af en kronisk sygdom og vi alle kender en der lider af kræft eller er død af kræft..

Er det bare noget der sker, sådan ud af den blå luft? Er man bare den uheldige som bliver syg? I vores verden er svaret nej – vi har så meget power i eget liv og kan derfor ofte også vende bøtten – hvis vi giver kroppen den rette hjælp!

Først: Hvad er sundhed for dig?

For os er det: livskraft, glæde, lykke, vitalitet, styrke, power m.m.

Har du livskraft, glæde, lykke, vitalitet, styrke og power i dit liv og i din krop? Hvis du synes det kunne være bedre – du synes måske du havde meget mere af det inden du fik børn og måske er dit nej bare klart NEJ – så læs endelig videre!

Der kan være mange grunde til at din livskraft, glæde, lykke, vitalitet, styrke og power i din krop og liv er forsvundet! Det første vi må anderkender er at livet ikke altid er en dans på roser – vi får nogle knubs hen af vejen og de kan virkelig gøre indtryk på krop og sind.

Så er der jo det med den mad – vi er virkelig hvad vi spiser! Og allermest hvad vi optager! Vi har brug for vores mad – for i vores mad (og drikke) er der næringsstoffer som er med til at opbygge kroppen. Hver evig eneste dag laver din søde krop nye celler og denne process kan gå overordet godt – hvis du har de rette byggematerier! Men er du en af dem der spiser mere mad fra en fabrik i stedet fra den barer jord – ja så er det desværre begrænset hvor mange ordentlige byggematerialer du tilbyder din krop – og udspillet – ja det kender du selv..

Din søde lever er nok det vigtigeste af dine mange udrensningsorganer – simpelthen fordi den opbevarer livsvigtige næringsstoffer, den udleder kroppens eget-dannet affaldstoffer, den eliminere brugte hormoner og sørger for at filtere udfrakommende affaldstoffer og giftstoffer inden de får lavet for stor skade på din krop.

For at alt dette kan ske, så kræver det igen væsentlige byggematerialer. Byggematerialer du kun kan få via økologiske grøntsager! I vores grøntsager – især de grønne, der finder du stærke antioxidanter som fungere som hjælpestoffer for din krop og især din lever – så uden dem – en ringe afgiftning af kroppen.

Dine symptomer vil hurtig være: træthed, manglede overskud, tarm problematikker, eksem, hovedpine, bindevævssmerter, appelsinhud og fedme.

Disse antioxidanter er også livsvigtig i forhold til beskyttelse af dine celler og bekæmpelsen af de frie radikaler og m.m.

Den 30. August starter Friederichs 3 måneders forløb op, Godt Helbred – det er et 3 måneders forløb – hvor der er fokus på dit helbred, din sundhed og din vitalitet i dit liv. Igennem 3 måneder tager Friederich dig igennem et gennemtestet program og ud på den anden side står du stærkere, sundere og lettere.

Har du lyst til at komme med?

Så kom med på Friederichs forløb som starter d. 30 August.

Lige nu sparer du over 7.000 kr. på dette forløb.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ