My everday view this week

My morning view, my everyday view this week <3

Friederich planlagde for et par uger siden, at han ville tage til Spanien (Costa Del Sol) for at få trænet en masse tennis og modtage sine spanske kunder.

Jeg havde ikke rigtig taget stilling til denne uge, før i fredags. Der er simpelthen sket så meget på det sidste, så jeg har taget en dag ad gangen og fulgt min kalender 🙂 Ugen blev brugt på Skype sessioner og klargøring af materiale til Health Mentor Uddannelse, som starter næste søndag, d. 1. Februar 🙂

D. 1. Februar starter modul 1 og emnet er Krop & Kost, temaet: En solid base. Jeg skal i denne uge færdiggøre vores matriale om kost til deltagerne, starte op på matriale omkring kosttilskud og så skal jeg indtale lydfiler til holdet. Jeg glæder mig meget.

D. 8. Februar skal vi afholde dag 2 på modul 1, hvor vi skal i dyrehaven, afkoble og samles som gruppe. Det glæder jeg mig også til 🙂

Friederich spiller pt. tennis 🙂 Når han kommer tilbage om nogle timer, skal han i gang med at planlægge dagene på modul 1, hvad holdet skal have i hånden når de kommer og hvordan vores program skal se ud.

Spanien

Det er altid meget specielt for os at være her. Både fordi at Friederich har levet en stor del af sit liv her, han har levet her sammen med sin tidligere familie og sine børn, så der er altid mange minder og følelser der kommer op i os, når vi er her.

Det var overskyet og regnvejr i går, noget der sjældent sker her tæt på bjerge og havet.

Vi sov begge længe, arbejdede lidt, tog ned til kysten og fik en skøn frokost. Jeg havde pejs i ryggen og havet lige foran mig på restauranten, hvilket var meget skønt og healende.

Senere kørte vi op i bjergene for at mærke vibrationerne der, se Friederich’s gamle hus og gå en tur i en lille by tæt på.

På vejen derop punkterede vi.

Vi mødte en benzintank ved en rundkørsel på vej op af bjerget og jeg insiterede på at vi SKULLE tanke. Friederich syntes godt vi kunne køre videre, men jeg mærkede en form for angst, så jeg hævede vibrationen bag min stemme og vi kørtee ind for at tanke.

Her i Spanien tanker personalet bilen for en, så en mand kom ud for at tanke bilen for Friederich og sagde; “hey jeg høre luft, (på spansk), dit dæk er flat”.

Det var ret magisk, da den angst, det jeg mærkede så tydeligt, var fordi vi var punkteret.

Alt sker af en årsag.

Vi spørger ALTID os selv og hinanden, hvorfor skete det? Og svaret kom senere!

Når sådan nogle ting sker, så viser vi os enten fra vores sande/intuition side, eller opdragelses siden.

Friederich blev først sur, ramt og irriteret.

Først mærkede jeg lidt frygt, for hvad så nu?

Da Friederich havde fundet reserve dæk frem, kunne jeg trække vejret lettere og begyndte at grine. Det var så komisk, vi havde tidligere talt om, at Friederich hellere ville have denne bil end en fed BMV (i sjov) og så kunne jeg se det fede i det, vi havde aldrig haft denne oplevelse før sammen, så vi fik prøvet noget nyt 🙂

Gamle minder kom op.
I min folkeskoletid, fik vi engang en udfordring, hvor det gjaldt om, at skifte dæk hurtigst, og altså på tid. Jeg syntes det var en pisse fed udfordring. Den gang jeg tog kørekort skulle jeg også skifte dæk. Det fik mig til at tænke på min kære far. Han har altid sørget for, at jeg havde gode biler at køre i, og hvis der var noget galt, var han hurtig til at fikse det. Meget af min barndom brugte tæt på en lastbil, hvor jeg hjalp min far med at lave bilerne.

Vi fik grint af det sammen og jeg heppede!

Friederich fik hurtig skiftet det dæk og vupti vupti var vi videre.

Vi kørte op til Mijas og gik en tur i den gamle by og fik nogle dybe dybe snakke om hans tidligere liv, tidligere roller i livet og mange erkendelser landende i ham.

Det er noget af det smukkeste ved mit liv og vores forhold (efter min smag:)). Dybden, væren og accepten.

Jeg er så lykkelig for, at jeg har fundet og skabt det!

 

image3-1

image4-3

 

image7

image8

image10

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ