Er hormonbehandling symptombehandling?

Er hormonbehandling symptombehandling?

I vores Health Mentor verden når vi ikke i land med behandling af hormonelle ubalancer FØR vi ser på de grundlæggende biokemiske funktioner i kroppen.

Det er nemlig sådan, at du ikke bliver syg fra den ene dag til den anden. Det er noget der tager tid, faktisk langtid og ofte starter ubalancerne i dine processled på celleplan.

Derfor er det allervigtigeste vi kan i behandlingen af hormonelle ubalancer nemlig at få styr på energi produktionens 7 processled, kulhydrat og fedt metabolismen, tarmfunktionen og ikke mindst lever og nyrernes balance. Det er nemlig sådan, at din lever har omkring 500 funktioner i din krop og en af dem er at nedbryde de fedtopløselige hormoner til vandopløselige hormoner og derved udlede dem via galde og afførringen. Derudover kan din lever også omdanne T4 til T3.

Så ja i vores verden er det symptombehandling, simpelthen fordi vi bliver nød til at tage et spade-stik dybere. Hvad er gået ned i funktion som kan være grunden til at du har udviklet en hormonel ubalance?

Vi når så meget hurtigere i land HVIS vi både kigger på biokemien på celleplan OG støtter hormonsystemet direkte, f.eks. via naturlige hormonstøttende medicin og kosttilskud.

Den holistiske arbejdsmetode og viden, som du vil få på Health Mentor Uddannelsen, vil gøre dig til en unik behandler!

Kom med på uddannelsen og gør en forskel – sammen med os!

Glæd dig til både modul 5, 7 og 12 hvor du møder vores anerkendte holistiske læge Dr. Allan Fjelstrup.

De kærligeste hilsner

Chloe & Friederich

Er du i tvivl, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig, så tilbyder vi en gratis og uforpligtende samtale. Book din samtale hos os lige her!

_K8A2394.jpg

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ