Er din sexlyst røget i svinget?

Er din sexlyst røget i svinget?

Faktisk oplever mange det. Kærligheden kan stadig være intakt men hverdagen har taget over sammen med kontrollen, to-do-lister og manglende søvn.

Personligt oplever vi, at det er lige her at sex kan være det der vender det hele. Jeg, Chloe kontrollere alt alt for meget uden sex..

Så der er nok flere ting på spil når vi taler om manglende sexlyst:

 1. Testosteron og DHEA (dehydroepiandrosterone) er et af de hormoner i din krop der er med til at styre din vitalitet og sexlyst.
 2. Sex udskiller lykkehormoner som afstresser din krop og giver dig jordforbindelse.
 3. Et stabilt blodsukker, som sikre et gladere mindset og binyrer som har det godt.
 4. Ja, vi kunne blive ved..

Mangel på sexlyst forbindes i almindelighed med binyretræthed, og formentlig skyldes den (hos både mænd og kvinder) hovedsagelige nedgang i kroppens testosteronproduktion.

En undersøgelse fra 2006 konkluderer, at kvinder med hormonmangel, som fik testosterontilskud ved hjælp af et plaster på huden fik stærkere knogler, større muskler og en mere stabil sexlyst samt et bedre humør.

Vi bruger testosteron til mange ting i kroppen:

 • Fortykkelse af huden og knogler
 • Muskelopbygning
 • Vitalitet og sexlyst
 • Fremgang i livet og handlekraft
DHEA er et vigtig endogent steroid hormon, der spiller en stor rolle i stress og immunforsvaret.

Tegn på for lidt testosteron:

 • Træthed
 • Nedsat sexlyst
 • Nedsat motivation
 • Øget kropsfedt
 • Lad (ugidelig)

Grundlæggende er det vigtigt, at du sætter ind flere steder for at skabe mere balance i dit liv. Hvis du ikke har lyst til sex, er der nogle grundlæggende elementer i dit liv du skal kigge på.

I et parforhold går det altid begge veje, alligevel stødte vi på nogle tal der var overraskende: Ca. 50 procent af alle danske mænd over 40 år har oplevet problemer med at få rejsning.. Det skal vi da gøre noget ved!!!

Mand: Tegn på lavt testosteron hos dig er tab af muskelmasse og muskelstyrke, øget mavefedt, knogletab, blodmangel, øget risiko for type 2 diabetes, lavt energiniveau, træthed og depression. Desuden er manglende motivation og velvære samt seksuelle problemer, også et tegn på for lavt testosteron. Det svarer til de symptomer, man kan forvente ved normal aldring, men der er da ingen grund til at gøre det hele værre ved at have lave niveauer af testosteron.

Der er to ting du kan gøre!

Er du kvinde?

Så kom med på Chloe’s online forløb og gør en kæmpe forskel for din sundhed, parforhold og energiproduktion. Jeg har sammensat forløbet til dig der har masser af bolde i luften og ofte glemmer dig selv. I forløbet får du konkrete manualer, en opskriftsbog og video’er, som er med til at gøre dig meget klogere på din krop, og er med til at forbinde det mentale med det fysiske.

Er du mand?

Så book en 1:1 session eller 1:1 forløb hos Friederich og sæt en stopper for din kommende overgangsalder – eller den du måske allerede sidder midt i og føler du har mistet dig selv til..

Gør op med manglende overskud, sexlyst og træthed → 

Giv din krop en chance for at blive godt sommerklar →  

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ