En snak omkring dit hormonsystem og det at komme ned i kroppen

D. 1. september afholdte Friederich og jeg et skønt foredrag omkring hormoner, hormontype og kroppen i det hele taget. Dette er der kommet en række skønne og sjove videoer ud af 🙂 Du kan læse om aften her.

I denne video vil du høre lidt om hvorfor sex så vigtigt, få et lille indblik i hvad en bevægelige/binyrertype er og hvordan du bedst kan støtte din hormonsystem. Du kan læse om ampullerne her. Vi har skrevet et blogindlæg om hvordan du kan booste din vitalitet. Se blogindlægget her. Læs blogindlægget ‘hormon-ubalancerher.

Vi glæder os til at fortsætte snakke i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Ønsker du at opleve os live?

Så afholder vi endnu et foredrag her i København d. 7. Oktober, du kan læse mere her!

Er du også interesseret i vores uddannelse?

Friederich og jeg opstarter 2. hold på Health Mentor Uddannelsen, d. 23. Oktober og vi glæder os rigtig meget! Så er du til helhed, har en holistisk tankegang (eller ønsker mere), ønsker du at forstå kroppen og sindets mekanismer i et højre perspektiv, drømmer du om at kunne gå direkte til overssagen og nemt afkode problemet? Så læs mere om uddannelse her!

Husk at vi tilbyder en gratis, afklarende samtale, hvis du i tvivl om, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig. Book din samtale her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ