Skip to content

En snak om homøopati, immunforsvar og menstruationssmerter

D. 1. september afholdte Friederich og jeg et skønt foredrag omkring hormoner, hormontype og kroppen i det hele taget. Dette er der kommet en række skønne og sjove videoer ud af 🙂 Du kan læse om aften her.

I denne video vil du høre lidt homøopati, homøopatisk ampuller og hvad det er for noget. Du vil få ideer til hvordan du kan formindske dine menstruationssmerter og undgå snue, snot, hoste og influenza hos dig selv og hos dine børn her i vinter. Læs mere om ampullerne her. Køb en homøopatisk ampulkur til dit barn her.

Vi har lavet 2 skønne blogindlægs omkring menstruationssmerter, tryk her for det ældste og her for det yngste indlæg.

Vi glæder os til at fortsætte snakke i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Ønsker du at opleve os live?

Så afholder vi endnu et foredrag her i København d. 7. Oktober, du kan læse mere her!

Er du også interesseret i vores uddannelse?

Friederich og jeg opstarter 2. hold på Health Mentor Uddannelsen, d. 23. Oktober og vi glæder os rigtig meget! Så er du til helhed, har en holistisk tankegang (eller ønsker mere), ønsker du at forstå kroppen og sindets mekanismer i et højre perspektiv, drømmer du om at kunne gå direkte til overssagen og nemt afkode problemet? Så læs mere om uddannelse her!

Husk at vi tilbyder en gratis, afklarende samtale, hvis du i tvivl om, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig. Book din samtale her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top