En mand på 72 år med prostatakræft

Friederich har flere kræftpatienter i behandling, og det er faktisk utroligt, hvor meget magi sådan et samarbejde kan skabe.

Friederich siger altid: “Det bedste ved mit arbejde er helt klart at hjælpe andre – hjælpe andre til at vende bøtten og få det bedste udspil ud af deres liv!”

Du får over de næste par uger vidunder historier fra Friederichs praksis

I august måned blev Friederich kontaktet af en skøn familie, som ønskede at hjælpe deres far på 72 år. Han havde fået konstateret prostatakræft, og de vidste ikke hvad de skulle stille op. De havde lyst til at beholde ham i flere år og ville gerne gøre årene så sunde og behagelige som muligt for deres kære far!

Friederich mødte med deres far, og de startede stille behandlingen op. På trods af hans alder, var han meget villig og havde bestemt et behov for at lære nyt. Friederich foreslog, at han skulle tage organix testen og udover dette havde familie investeret i den store pakke: fra Syg til Rask – så kosttilskud og ampulkur var han også så småt startet på!

Samarbejdet gik simpelthen så godt, og Friederich nød hvert et minut med denne ældre herre! Hurtigt fik han det meget bedre, fik livsgnisten tilbage – noget lægerne hurtigt havde taget fra ham, da han fik beskenden at han havde kræft. De havde sagt: “Ja, et 3 måneders abbonement kan vi ikke give dig”.

Jeg ved ikke, om du tror på, at der er noget større her i verden end blot dig om mig, om du anerkender sindet og kroppen – men om der er noget, der kan gøre folk syge – så er det, at livsgnisten forsvinder – det kan få selv de mest raske til at vende sig mod døden.

Så det første Friederich gjorde var at vende bøtten – give ham gnisten og håbet tilbage – hvis det ikke kom tilbage – ja så var der ikke meget at stille op.

3 måneder senere ringende den gladeste mand til Friederich og fortalte, at han PSA-tal (Prostata Specifikt Antigen) var helt normale, og han ikke længere havde kræft i prostata.

I dag lever han et gladere liv med mere sundhed og er endnu tættere på sine børn og kone.

Kunne du tænke dig at give din klient de allerbedste råd i forhold til opbyggelse af kroppen? Så tjek Health Mentor Uddannelsen ud – på uddannelsen lærer du alle de redskaber, vi bruger i behandling af syge og sunde klienter.

Har du selv behov for et eftertjek? Så book Friederich her og lad ham hjælpe dig videre i dit liv!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ