En healende tur til Spanien

Friederich og jeg er lige kommet hjem fra en healende tur i Spanien. Bjergene, solen og havet gør altid et specielt impact på os, og vi er hjemvendt med fornyet energi.

Når vi er sammen så intenst, så skabes der altid skønne processer i os, hver især. Vi får healet gamle mønstre og blokeringer, ved at få dem frem i lyset og tale om dem. Noget jeg kun drømte om som barn og som jeg virkelig har gjort til en virkelighed i mit liv idag og mit forhold. Det er jeg meget taknemmelig for!

Vi er så gode til bare at være med det der er, vende det, lade det ligge og finde en løsningen på problematikkerne. Det er virkelig i virkeligheden et smertefrit liv. Da vi sætter os selv fri og gør plads til den vi hver især er.

Det er noget jeg har længstes efter hele mit liv, bare at være, sige de ting der skulle siges og få støtte i processen.

Jeg husker som barn, at jeg tit drømte om, hvordan det ville være at være sammen med min (fremtidige/the-one-and-only) mand. Jeg mærkede følelsen, smagte på det og lod så drømmen ligge. Nu i dag har jeg skabt det. Jeg har den drøm, den er en virkelighed nu. 🙂

Da jeg var helt, helt lille (10 år) var drømmen at have en herregård (min farfar er født på en herregård), min mand var landmand og jeg psykolog. Jeg havde praksis på slottet og afholdte også kurser der. Når der skulle gøres rent, laves mad eller andet praktisk, smuttede jeg ned i stalden for at hjælpe min mand og havde folk til det andet. Vi red aftenture om aften og vendte dagens begivenheder.

Senere omkring 13-års alderen vidste jeg, at jeg arbejdede sammen med min mand, vi lavede det sammen (jeg kunne ikke helt forene mig med det, da han skulle være landmand). Da jeg så mødte Friederich’s univers, så vidste jeg at; “hey, det var dette jeg skulle og det lavede ‘the-one-and-only’ også”. Vi havde en praksis sammen.

Følelsen bag disse drømme var ens. Jeg havde en kompanion i livet, et team der stod og greb mig, et team som tog mig som jeg var og fik det fineste frem i mig. Et sted hvor jeg kunne være 100 % mig, med alle mine finurligheder, følelser, sensitivitet og input. En som gav mig følelsen af at være hel, som afsluttede mit puselspil.

Det fede ved den unge pige (noget der tydeligvis har ligget dybt inde i mig, altid) var, at hun virkelig troede og kunne mærke den drøm, og jeg vidste det ville ske, jeg vidste ikke hvornår eller hvordan han så ud, men jeg kendte bare følelsen bag og så snart jeg mærkede den, så vidste jeg, at jeg havde fundet den sidste brik i mit puslespil!

Det skete så for ca. 4 år siden. 

Jeg var voksende som person og var klar, og det samme var Friederich 🙂

image11
image13

image5-1

image2-1

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ