En fantatastisk aften i hormonernes tegn

Friederich og jeg afholdte igår et skønt foredrag om hormoner for ca. 40 skønne kvinder 🙂 Vi var på skønne Christianshavn meget tæt på kanalerne og papirøen.

Aftens indhold var følgende:

 • √ Kort om Friederich & Chloe’s historie og arbejde
 • √ Hvad er hormoner og hvad bruger vi dem til?
 • √ Hvorfor skabes der ubalancer?
 • √ Skab naturlig hormonbalance – Sådan gør du!
 • √ Hvilken hormontype er du? – du kommer på gulvet (valgfrit)
 • √ Hvilke af de 3 personligheder er du?
 • √ Hvad kan du gøre fra i dag?
 • √ Spotlight: Vi hiver nogen op på scenen og giver gode råd (frivilligt)

Det er så magisk, det der sker, når man salmer så mange mennesker i et rum, energien, samhørigheden og det at vi kan løfte hinanden. Aftenen var skøn og vi fik mange gode spørgsmål og snak om livsstil, krop, connection, hormoner og tanker.

De største tema’er for aftenen var uden tvivl:

 • Ingen overskud – føler man lever i en bobbel
 • Træthed – Oh yes, næsten alle havde oplevet det!
 • Ingen sexlyst – ingen sex
 • Manglede grounding, følelsen af at hovedet sidder på en pind

En af vores ynglingstemaer er klart hormontyperne

Simpelthen fordi, at med den viden kan vi gennemskue os selv og derved behandle os selv – også derhjemme. Vi kan skabe mere balance i vores liv ved at gennemskue os selv.

Vi lærte dem på foredraget, hvad de skal trække på, når de kører i ring, går i stagnation og ikke kan flytte sig. De fik alle indblik i, hvilke hormontype de selv er, hvor deres forcer ligger og hvad de skal være obs på – både psykisk og fysisk.

Det er så vildt, hvordan vi egentlig selv kan spærre ben for os, og ofte er det kun små kærlige skub, der skal til, før vi kan komme videre.

De fik alle redskaber og ideer med hjem 🙂

Vi undervidste dem i, hvordan de kan støtte kroppen (fysisk og psykisk), når der er træthed på bordet, hvad der skal til for at stoppe den onde cirkel og de fik ideer til og svar på, hvorfor de sider med de ubalancer, som de gør.

Friederich og jeg gør utrolig meget ud af at møde dig, der hvor du er!

Som du ved, gider vi ikke bullshit! Vi ønsker at kunne gå direkte til kernen og hjælpe derfra. Derfor gav vi også råd, der gik direkte til kernen, som kræver energi og tid. Derudover gav vi også råd til dem, der bare ønsker at lave 1 ændring i deres liv. “Det er altid bedre at gøre noget, end intet!”

Tak til Biovita, Naturesource, Bidro og VitaNetshop for skønne produkter til goodiebaggen og tilbud 🙂

Ønsker du at opleve os live? Så holder vi igen et foredrag onsdag d. 7. Oktober. Tilmeld dig her!

Er du også interesseret i vores uddannelse?

Friederich og jeg opstarter 2. hold på Health Mentor Uddannelsen, d. 23. Oktober og vi glæder os rigtig meget! Så er du til helhed, har en holistisk tankegang (eller ønsker mere), ønsker du at forstå kroppen og sindets mekanismer i et højre perspektiv, drømmer du om at kunne gå direkte til overssagen og nemt afkode problemet? Så læs mere om uddannelse her!

Husk at vi tilbyder en gratis, afklarende samtale, hvis du i tvivl om, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig. Book din samtale her!

image8

image3

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ