Du er 4’er i grundenergi?

Glædelig nytårsdag <3

I anledningen af, at det har været jul og nu er nytårsdag, vil jeg tage dig med på en lille numerologisk rejse <3 Glædelig 4’er dag.

Er du 4’er i grundenergi, er du enten født den 4., d. 13., d. 22. eller 31. i hvilken som helst måned. Tværsummen tages ud fra fødselsdatoen alene.

4 = 4
13 = 4, fordi 1 + 3 = 4
22 = 4, fordi 2 + 2 = 4
31 = 4, fordi 3 + 1 = 4

Planeten, der hører til 4’er personer, er Uranus.

Uranus står for impulsivitet og gode ideer.

Hos en 4’er findes der ikke hierarki og derfor er du, sammen med 5’erne personer, hverken en powerfuldt eller blid energi, da dette ikke findes i din verden.

Livsformål:

Innovatør. Det vil sige, at det, der gør dig mest lykkelig, er at gå dine egne veje og finde på nye ting – at være lidt skæv. Folk elsker det ved dig og vil lære af dig.

Livslektie:

Det sorte får, at føle sig misforstået og ikke at mærke sit værd. Du har svært ved at se, hvor unik og speciel du er, og derfor føler du dig ofte forkert. Dette er din livslektie, din sjæl ønsker noget større.

Karaktertræk:

Du er vant til både medvind og modvind, og til kontraster i dit liv. Ofte kan du ikke forstå når andre piver, da det er hverdagskost for dig. Du har en kæmpe overlevelsesevne og styrke. Du har et stort mod og er meget fantasifuld. Du hader autoriteter og hierarki. Du har det svært med regler og krav. Du er en Ole Opfinder(innovatør) og går dine egne veje. Du er født nysgerrig og kan virke rebelsk, det er du dog ikke, men du vil selv. Du har tildens til at ændre retning og skifte mening og derfor kan du virke urolig og splittet. Du er hemmelighedsfuld og har et stort service-gen. Prestige betyder også meget for dig. Du har et lavt selvværd, der ofte bunder i, at du er så meget anderledes end andre. Du er unik og speciel, og du er lige hvad verden har brug for.

Skyggetal:

1. Du har et uforklarligt bånd med 4’er personer. Det er noget i skal lære af hinanden.

Sammenkædet række:

1–2–4–7. Du har det særligt godt på 1, 2 og 7’er dage, særligt godt sammen med 1, 2 og 7’er personer. I klikker bare og taler samme sprog.

Stærke datoer:

1’er og 4’er dage som første prioritet. 2’er og 7’er dage som anden prioritet. Svage datoer er 8’er dage.

Stærke perioder:

21. marts – 28. april, 10. juli – 20. august

Sygdomstendenser:

4’er personer har en tendens til at få sygdomme, som kan være vanskelige at sætte diagnose på f.eks. anæmi og smerter i hoved og ryg samt psykisk sygdom, såsom spiseforstyrrelser, angstanfald, depression og deslige.

Hypnose er en god måde for 4’er personer til at slippe årsagerne bag sygdomme. Ture ved vandet er også en stor healende effekt på en 4’er.

4’er personer har generelt ret svært ved stimulanser, såsom narkose, alkohol i store mængder, kaffe, insulin, medicin, cigaretter og stærkt krydrede retter.

Derfor er curra · me livstil super god for dig. Du kan downloade vores gratis e-bog her og få inspiration.

Aminosyrer er super vigtig for dig (se mere her), samt ampuller der støtter dit nervesystem (læs mere her). 5 htp og glutamin er toppen for en 4’er.

Kost:

4’ere styrker helbredet ved at inkorporere spinat og salvie i deres kost.

Ønsker du mere viden? Ønsker du selv at optimere dit liv? Så se mere her 🙂

GODT NYTAAR :):)

0469de0de50dda1755ee6df7c651eda9

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ