Skip to content

Dr. Allan Fjelstrup – Hvorfor er forebyggelse så vigtigt?

Bliv uddannet af en læge med mere end 35 års erfarring!

Vi startede et stærkt samarbejde med Dr. Allan Fjelstrup tilbage i 2013. Et samarbejde vi på ingen måde har fortrudt! – Det samarbejde skal du også have gavn af!

Dr. Fjelstrup har fungeret som speciallæge i både Danmark og Sverige, og han har været overlæge i Norge. Nu bruger han det meste af sin tid i Spanien som privatlæge.

Han er en “brobygger”, der forbinder sin medicinske skoleuddannelse og erfarring med den holistiske tankegang, den funktionelle og orthomolekylære medicinske verden. (Ja han har modtaget pris for dette i Norge)

På uddannelsen vil Dr. Fjelstrup give dig en bred indføling i funktionel, holistisk diagnostik og behandling baseret på viden og erfaring oparbejdet gennem 35 år. Han vil videregive sit kendskab til kemisk og biologisk medicin, gøre brug af sit store “videns-leksikon” og undervise netop på dette grundlag.

Du vil derfor kunne forvente at blive endnu klogere på lægeverdenen og få enestående indsigt, som samtidig kan blive dit bindeled til at bygge bro mellem den konventionelle medicinske verden og Health Mentor verdenen.

Tjek Health Mentor Uddannelsen ud her!

Mød Allan! Han underviser her i videoen, om hvor vigtigt forbyggelse er og giver et fantastisk eksempel:)

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top