Dit fedt på maven: Skyldes det en fysisk eller psykisk problematik?

Et vægttab vil for dig komme til at handle om meget andet end kiloene, du taber. Ja, du tror det måske ikke nu, men jeg lover det!

Overflødige kilo handler nemlig ikke kun om udseende, centimetermål og talje, det handler også om alle følelserne bag. De overflødige kilo handler i min verden og på Hormonboost om både noget psykisk og fysisk.

Lad os tage det fysiske først:

  • Overflødige kilo giver flere frie radikaler. De frie radikaler er med til at give ekstra oxidativt stress.
  • De ekstra kilo på sidebene kan give et overflod af østrogen, som holder dig fast i en ond spiral, hvor vægttab er vanskeligt.
  • Ekstra fedt på kroppen har vist sig at gøre os mere dovne end normalt.

De overflødige kilo kommer ofte fra en livsstil, som ikke passer til din krop – der spises flere hurtige kulhydrater, som din krop har svært ved at bruge til så meget andet end at få øgede insulinniveauer (som du lagrer fedt af), og derved belaster det både binyrerne og bugspytskirtlen.

Den psykiske side:

Den side kan handle om, at du overspiser, fordi du ikke kan være med det, du oplever i dit liv, fordi du ikke kan komme videre fra f.eks. hjertesorger eller har oplevet noget forfærdeligt i dit liv. Det er alt sammen noget, du bevidst eller ubevidst vælger at flygte fra, og det ender ofte i sukkerskålen. Jeg synes, at det er noget af det kærligeste, du kan gøre lige der, for jeg forstår godt, du ikke kan være med det. Det, du skal vide, er, at i denne situation har din krop brug for ekstra støtte, både i form af kram og kys, som udskiller lykkehormoner, men også aminosyrer som er med til at støtte dit nervesystem og lykkehormonerne i din krop.

Hvis intet af dette, passer på dig:

Er dette ikke din case, så skal vi gå endnu dybere til værks (det gør vi også sammen på mit online forløb). Du kan meget vel have mangel på vigtige aminosyrer, som er med til at hjælpe kroppen med at forbrænde fedt til energi, og sker det ikke optimalt, så oplever du blodsukkerproblemer, overvægt, PMS og træthed.

Hormonboost, som starter d. 15. September, går jeg ind og arbejder med dig både fysisk og mentalt. Vi skal have alle områder i dit liv aktiveret, så du på bedste vis giver dig selv den største krammer og får healet kropslige og psykiske skavanker.

Tilbage til indledningen:

Det er så meget vigtigere, at du er lykkelig inden i, at din krop har det godt og ikke oplever smerte, er energiforladt og har overskud – med eller uden et vægttab. Ønsker du alt dette og samtidig et vægttab, jamen så ses vi jo den 15. September 🙂

TILMELD DIG HORMONBOOST LIGE HER →

Deltagerne på forløbet oplever en eller flere af disse problematikker, måske du kender nogle af dem?

  • For træt til at lave noget efter arbejde
  • Ønsker at træne, men må opgive pga. manglede kræfter og overskud i kroppen, ja faktisk føler nogle at det forværre deres situation
  • Gemmer dig der hjemme pga. psykiske belastninger
  • Vejer for meget, men lige meget hvad der bliver gjort taber du dig ikke, sågar tager på.
  • Livsgnisten mangler og du har mistet dig selv hen af vejen
  • Nærvær og tæthed med din partner mangler i den grad
  • Sexlyst er en by i Rusland

GØR EN FORSKEL FOR DIG SELV IDAG → MODUL 1 LIGGER ALLEREDE KLAR TIL DIG →

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ