Det vigtigste

Som du sikkert ved, arbejder vi med kroniske sygdomme og laboratorietester. Du tænker sikkert, hvad er det?

En kronisk sygdom er en tilstand, du har haft mere end 3 måneder. 

Tænk dig godt om! – Det er nemlig sådan, at mange af os glemmer, at det var anderledes før, vi lærer at leve med problemet, og først når det virkelig bliver slemt, råber vi højt. Men hvad hvis smerten kunne stoppes tidligere, var det ikke mere kærligt? Vi har, som mennesker, et overlevelses gen og kroppen kan derfor lukke ned for foreskellige ting, såsom følelser.

Når du starter hos os:

Du modtager altid en journal, som du skal besvare inden vi mødes, om det så er online eller live. Den er grundlag for din behandling, da den hjælper os tættere på dig og din krop. Derefter mødes vi, hvor vi snakker om, hvordan dit liv ser ud, hvordan det føles at være dig, inden i dig, osv. og tilsidst lægger vi en ‘behandlingsplan’. Det lyder måske mærkeligt med en behandlingsplan, men det er faktisk sandt! For du skulle meget gerne gå fra et niveau til et andet igennem dit forløb hos os.

Laboratorietester:

Det lyder meget seriøst og det kan vi love dig, at det også er! Vi arbejder sammen med Laboratorier i USA (Metametrix, alle prøver bortset fra DNA) og Sydafrika (DNA prøver).
For at skære det helt ind til benet: Det er sådan, at når vi bliver over 30 år, så begynder vi at nedbryde os selv, dvs. at fra 0-30 år kan vi klare meget mere. Du husker sikkert eller har hørt om, at folk begynder at få flere skavanker efter de 40 år.
Vi kan klare rigtig meget inden vi når de 30 år, vi kan lade være med at sove i flere døgn, drikke masser af alkohol, sodavand, spise fastfood mm. og mærker intet, men efter de 30 sker der ændringer, vi begynder at tage lettere på, vi får humørsvingninger, smerter mm. Problemet er, at de byggestene du giver din krop, er det samme som luft, der er ingen næring!

Kroppens byggestene:

Kroppen er som et hus, den skal konstant holdes ved lige! Men hvorfor er dette så svært at forstå? Ofte tænker vi ikke over, hvor stort et arbejde kroppen egentlig gør for os, hvor mange mekanismer den har i gang dagligt, uden at du kan se eller mærke det. Skylder du ikke din krop, at du passer på den?
Byggestene for kroppen er: Mad, ordentlig mad, økologisk mad, kød, grønt, frugt, nødder, olie og vand!  Men ved du, hvilken slags mad du har godt af at spise, og som kan hjælpe dig væk fra de livstruende livsstilsygdomme??

Det vigtigste:

Når vi nu lever i en tid med mange affaldstoffer rundt om os, er vi så bygget til at håndtere dem? Egentlig ikke. Kroppen har dog ‘afgiftningscentre’ såsom lever, nyrer, kredsløbet og bindevævet.

Da kroppen ikke har ændret sig siden stenalderen, men vores atmosfære har, er kroppen konstant på overarbejde. Derfor kan vi se et billede af, at vi blever mere og mere syge. -> Cancer, blodprøver, åreknuder, diabetes, forkalkning, knæ problemer, for tidlig pubertet osv. Det er så vigtigt, at vi hjælper kroppen med at rense ud mindst 2 gange om året. Dette kan f.eks være via ampuller. .

Det er så vigtigt at se på, hvad vi har af mangler i kroppen. Vi laver celler hver dag. Kroppen bruger aminosyrer, energi, fedt og b-vitamin til at lave en celle. Men hvad hvis vi ikke har dette inde i kroppen eller nok af det, eller måske dårlige byggematerialer, såsom transfedt olie? Ja, så laver vi celler med dårlig struktur og det fører i sidste ende til sygdom.

Så hvorfor ikke få styr på det? En gang for alle. Tag en organix test og en aminosyrer test. Mere behøves ikke! Testene vil fortælle dig, hvordan det ser ud under din hud, hvorfor det ser sådan ud, og hvad du skal gøre.

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ