Boost din fertilitet her og nu!

Hvordan kan du booste din fertilitet her og nu?

Egentlig handler infertilitet om mange ting.

I min verden ser jeg sammenhæng med vores levemåde og vores evne til at formere os. Jo mere din krop er belastet med syre og affaldstoffer, jo mere travlt har kroppen med at holde dig sund og stærk.

Din krop bliver kun gravid, hvis den mener det er sikkert for dig og baby! Den vil altid sikre din overlevelse, og heldigvis for det.

Så jo mindre du belaster din krop og jo mere du opbygger den og giver den et frirum, jo større chance er der for, at du bliver gravid. (og her taler jeg både til mor og far :))

Homøopatisk medicin er genialt!

Det er biologisk medicin, præcis som din krop er biologisk. Homøopatien går ind og støtter din krop der, hvor den har behov! Homøopatisk medicin fremmer kroppens processer af selv-healing, dvs. at du dagligt nemt kan støtte din krops processer kærligt med en ampulkur.

Jeg kan altså gennem en homøopatisk ampulkur, gå ind og støtte der, hvor du har allermest behov.

For at blive gravid, skal du nemlig også have styr på dit hormonsystem!

Tilmeld dig Chloe’s hormonforløb her!

5 temaer jeg vil have fokus på i din homøopatiske ampulkur (ved infertilitet)

  1. Udrensning! Booste dine udrensningsorganer, så du kan begynde at udlede endnu flere af dine affaldstoffer og syrer (også gammelt cellulitis), så din krop får tid til at sætte ind andre steder.
  2. Dit hormonsystem! Dit hormonsystem styrer din fertilitet (evnen til at blive gravid) dit mind-set, altså om du er glad og lever i nuet eller ikke, din energi produktion, om der overhoved er energi på tanken til at lave et barn, mv.
  3. Dine slimhinder. For at blive gravid skal dine slimhinder være i top, for hvis ægget er befrugtet, er det næste skridt at få det til at sætte sig fast i din slimhinde!
  4. Dit nervesystem! Jo mere ro der er inde i dig, jo mere mener din krop også, du er klar.
  5. Immunforsvar! Vi skal have dit immunforsvar i tip-top form, da det er det, der beskytter dig imod udefrakommende ting, og det vil kun gavne dig og din baby! 🙂

Vores ampulkur er til dig, der vil være kærlig ved din krop og booste din krop og sind, samt støtte dine naturlige processer.

Køb din ampulkur lige her!

Hvis du  har svært ved at blive gravid, så tøv ikke med at kontakte Friederich og Chloe!

Jeg har selv været igennem et langt fertilitetsbehandlingsforløb gennem 3-4 år. Vi var igennem både inseminationer og reagensglasbehandlinger, og da der endelig to gange opstod graviditet, endte det begge gange i ufrivillig abort.

Hormonbehandlingerne tærer utroligt meget på kroppen, både fysisk og psykisk, og min krop var kørt træt, med diverse skavanker til følge.

Efter 10. behandlingsforsøg kontaktede jeg Friederich, som jeg havde fundet på nettet. Hans naturlige tilgang til tingene og muligheden for at få testet specifikt, hvad kroppen mangler, tiltalte mig. Jeg fik foretaget en Organix-test, som resulterede i en kosttilskudskur og en homøopatisk ampulkur, og da jeg havde taget begge dele i en periode, gik vi i gang med 11. behandlingsforsøg. Først nu havde vi heldet med os – jeg sidder her med min skønne dreng på 3 år foran mig! 🙂

Jeg havde inden da forsøgt mig løbende med akupunktur, body-SDS mv., uden effekt. Jeg er sikker på, at jeg ikke havde siddet her med min søn i dag uden den genopretning, min krop fik efter seancen hos Friederich.

Jeg kan varmt anbefale både Friedrich og Chloe. De er hjertevarme, imødekommende mennesker, som giver dig deres ægte interesse og vil gøre det bedste for dig. De varmeste anbefalinger herfra.

Benedikte Larsen, Client Service Manager og translatør i tysk, 44 år

Ønsker du at blive klogere på din fertilitet? Så tjek vores detox-forløb ud her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ