Skip to content

Balancer dit stofskifte! Og ja det betyder du vil have lettere ved at tabe dig!

Er du også træt af, at det bare ikke køre 100 % på skinner?

Dit hormonsystem er med til at styre dine tanker, din selvfølelse, din metabolisme, energiomsætning og varmeproduktion i kroppen!

Reelt set er det ret let at få kroppen tilbage i flow, det kræver dog lidt indre arbejde, tålmodighed og tid fra din side! 🙂

Ved for lavt stofskifte danner kroppen ikke de tiltrækkelige stofskiftehormoner, der skal til for at have en balanceret krop.

Og derfor kan opleve; kolde fødder og hænder, føler tit at du lever i din egen boble, har intet energi når du vågner eller når får fri fra arbejde, du er møg træt og kunne bare sove og sove, svært ved at tænke klart, super svært ved at tabe dig og lider under yo-yo vægt og masser af væske ophobning, sensitiv og føler dig egentligt lidt langsom! – Er det også dig?

Ønsker du at:

  • Slippe det overflødige kilo?
  • Mærke vitalitet helt ned i storetåen?
  • Overskud til at gøre det du drømmer allermest om?
  • Slippe sygdom og mærke livet på den anden side?
  • Stå op hver morgen med masser af energi? Og stadig have energi når du kommer hjem fra arbejde?

Jeg kan hjælpe dig med dette! For at kunne hjælpe dig, så skal vi have alle aspekter i dit liv i spil! – Ja det lyder måske af meget? Det er det ikke, det er jo dig – så det er meget trygt!

Det du får ud af mit live-forløb der starter d. 28. Oktober er mange ting! (noget du kan læse endnu mere om på lige her!)

F.eks. har jeg hjulpet en skøn kvinde ud af voldsom allergi. Det var altid så slemt i pollen perioden, at hun altid måtte tage til læge for at få indsprøjtning for at overleve perioden..

Hun har virkelig lidt under manglede overskud, energi og vitalitet i cellerne. Hun sagde så fint: “Det var som om at den ene sygdom aflyste den anden..”

Hun står nu stærk, sund og rask efter 4,5 måned, har intet mærket til hendes allergi, har fået overskud og energien tilbage, tabt 10 kilo og kan virkelig mærke vitaliteten i cellerne.

Hun led også under voldsom høje nyretal og nu kan lægen ikke forstå hvordan det kan være, at de er tilbage til normalt.

De 10 kilo er bestemt noget at råbe hurra for, men faktisk er det ligepludselig ikke det der fylder mest i hendes liv, det vigtigeste er hendes livskvalitet.

Tilmeld dig hormonforløbet her!

En anden skøn kvinde skriver følgende efter et modul på forløbet:

Er det også din tid til fest, flow og vitalitet?

Så tag med mig på en skøn rejse! Vi mødes 1 gang live fra 10.00-16.00 og 1 gang online fra 18.30-19.30 hver måned i 6 måneder! Dvs. du har mig på nært hold for meget få penge!

Se mere her!

Og bliv her klogere på dit stofskifte! Du får nemlig hurtige og lette tips på bloggen!

Der er brug for fokus på helhed for at føle dybde.
Du ønskes en dejlig dag!

Kærligst Chloe Bjoerk
Ønsker du at connecte med mig på instagram? Så find mig lige her! 🙂

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top