Skip to content

Adventskalender

Friederich og jeg har besluttet at lave en adventskalender til kvinden, som fortjener lidt ekstra forkælelse.

Vi har samlet nogle af mine (Chloe) ynglingsprodukter, som alle er rene, naturlige og i høj kvalitet. Det er produkter, som jeg selv bruger, når jeg skal gøre lidt ekstra godt for mig selv og ønsker wellness-vibe i en travl hverdag med baby og virksomhed.

Vi har samlet 4 skønne produkter, som vi pakker smukt ind. Kalenderen er oplagt at købe som en tidlig jule gave til dig selv, eller du kan forkæle din mor, søster eller veninde. Eller måske du skal sende dette link videre til din mand, som en kærlig hentydning 🙂

Køb adventskalenderen lige her.

Ønsker du ikke at se, hvad der er i pakkerne, så læs ikke videre 🙂

Vi har altid fokus på naturlige og økologiske produkter, og de produkter du finder her passer til alle hud- og hårtyper.

Annemarie Börlind er en af vores favoritter, fordi hun laver fantastiske og naturlige hudpleje produkter, og der er som udgangspunkt i højteknologi fra naturen selv. Hendes produkter er gennemtestet og produkternes positive effekter er videnskabeligt bekræftet. Hun har vundet et hav af priser og har flere certificeringer. Produkterne er uden farlig kemi, de er gode ved miljøet, og de er ikke testet på dyr.

Hendes motto er: “Jeg vil ikke putte noget på hunden som jeg ikke selv kan spise”. Lige vores stil!

1. Advent indenholder:

Økologisk Shampoo Repair fra Annemarie Börlind 200 ml og en økologisk balsam 125 ml

Økologisk Shampoo Repair fra Annemarie Börlind 200 ml og en økologisk hår maske 125 ml1

Lækre hårprodukter som giver blødt og glansfyldt hår. De dufter dejligt, og det bedste af det hele, spaltede spidser og hårskader bliver reduceret. 

Du får en plejende virkning fra ahornssirup med styrkende egenskaber fra Aquarich, som er en kombination af sort havre og lecithin, der har vist sig at forbedre hårstrukturen og glansen. Der er desuden aloe vera i, som giver håret vitaminer, mineraler og aminosyrer.

En intensiv balsam er regenererende hårpleje, der styrker hårets egenskaber og giver et blødt og sundt hår. Balsamen indeholder mandelolie, som er med til at blødgøre hårets overflade uden at gøre det tungt, og det støtter samtidig hovedbunden ved sensitivitet.

2. Advent indenholder:

Økologisk frugtsyre peeling fra Annemarie Börlind 30 ml


I denne tid har din hud brug for ekstra detox, og derfor har vi valgt denne smukke pink peeling til 2. advent.

Fruit Acid Exfoliant kan bruges af alle hudtyper, og er fantastisk for dig med olieret, uren eller acne ramt hud. Frugtsyrepeeling støtter hudfornyelsesprocessen, forfiner og optimerer hudens farve og fugtighed. Den smukke exfolierende gel er med naturlige frugtsyrer, heriblandt lemon og appelsinekstrakt samt botaniske ekstrakter, som nænsomt eksfolierer de døde hudceller væk.
Huden efterlades frisk, elastisk og mere fast.

3. Advent indenholder:

Økologisk Vitamin Energizer fra Annemarie Börlind 15 ml


Efter en skøn og nænsom peeling er det tid til et vitaminboost for din hud, som måske ikke altid er lige glad for kulde og blæst.

En serum, ja faktisk mere et beauty shot til træt, stresset og livløs hud. En revitaliserende og forfriskende vitaminindsprøjtning. Gojibær, acai og havtorn genopliver træt og livløs hud, og de har en stærk antioxidant-effekt. Du vil opleve huden med en fornyet glød og friskhed. Bruges inden dag- eller natcreme. Du får stærkt koncentrerede aktive ingredienser, som giver hurtige og synlige resultater allerede efter kort tid.

4. Advent indenholder:

Økologisk anti-aging håndcreme fra Annemarie Börlind 75 ml


Du står sikkert meget mere i køkkenet i juledagene, og måske oplever du, at dine hænder reagerer på frost og kulde?

Denne håndcreme giver en udglattende, opstrammende og plejende effekt. Cremen trækker hurtigt ind og giver en silkeblød følelse på huden. Den indeholder ekstrakt af den hvide strandlilje, som har vist sig at reducerer pigmentpletter. C-vitamin virker antioxiderende og forbedrer hudens elasticitet.
Jojobaolie og sheasmør beskytter og plejer hænderne, så de bliver bløde og smidige.

Køb adventskalenders kalenderen lige her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ

Scroll To Top